Élet-Stílus

A magabiztosság alapja: a szexi fehérnemű

Megmutatjuk a fegyvert, amivel a nők képesek bármilyen csatát megnyerni...

Ellentétben a férfiakkal, akik egyszerre legtöbbször csak egy dologra tudnak figyelni, a nők egyszerre többfelé is. Így például a nők a szemükön túl a lelkükkel is látnak, a szívükön túl pedig, a lelkükkel is szeretnek – olvastuk az Inside of love blogon.

A nők ezen tulajdonsága, írja a blog alapvetően áldás, de sokszor átok is. A láthatatlan dolgok, például a feszültségek meglátása nagy zavarokat és szorongást képes okozni. Ilyen esetekben a férfiak hajlamosak legyinte a nő viselkedésére azzal, hogy csak “hisztériázik”, pedig a valóság az, hogy a nő ilyenkor többet lát, érez, mint amennyit el lehet magyarázni.

Ám az ilyen szorongós, feszültségekkel teli, bizonytalan helyzetekben is létezik egy női fegyver, ami segít bármilyen csatát megnyerni: éspedig a nő magabiztossága. Csakhogy ezt sokan nem használják kellőképpen ki, mert nem tudják, hogy kell.


Kép forrása: Thinkstock

“Ekkor nem szégyen segítséghez folyamodni! És ez a segítség minden Nő szekrényében ott kell, hogy lapuljon! Íme, a titok, ami szabadon felhasználható és garantált, hogy mindig segít!

Reggel miután felkeltél és túl vagy a korai fürdésen, húzd ki a fehérneműs fiókodat és vedd fel a legszebb fehérneműdet! Nem baj, ha nem mész ma randira, nem baj ha ma senki nem fog benne látni téged! Egy a fontos! Tudd, hogy meseszép vagy! Bújj bele, nézd meg magad a tükörben, nézd magad nyugodtan kicsit tovább is a megszokottnál és élvezd a látványt! Érezni fogod, ahogy átjár az önbizalom, a véred felpezsdül és tested kiegyenesedik, tartásod szép és nőies lesz.”

Szeretne még többet megtudni? Olvassa el a folytatást az Inside of love blogon!

Egyetért azzal, hogy a magabiztosság a nők legfőbb fegyvere? Írja meg a véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik