Élet-Stílus

Titokzatos rendőrnők vitték haza a csatak részeg férfit

rendőrnő (rendőrnő)
rendőrnő (rendőrnő)

Szolgáltak és védtek. És nem mellesleg a nap egyik legviccesebb hírét is nekik köszönhetjük.

Szinte magatehetetlen férfit gyömöszölt autójába két rendőrnő… egy ehhez hasonló felütéssel akár pornófilm is születhetne, egy angol rendőrpáros azonban a nap legkedvesebb hírét produkálta. A kelleténél egy kicsit görbébb szombat este után a watfordi férfi sajgó fejfájásra és egy érdekes üzenetre ébredt. A DailyMail szerint a férfi otthon volt épségben, ami már önmagában is különösnek tűnt, aztán amikor megpillantotta a helyi rendőrőrs papírjára írt, kedves levelet, leesett az álla:


David,

Az úton tántorogtál Watfordból hazafelé, mikor megtaláltunk. Annyira részeg voltál, hogy aggódtunk, esetleg valami bajod esik, amíg hazaérsz. Úgyhogy hazahoztunk. Légy szíves legközelebb ne rúgj be ennyire!

Szeretettel: Cagney&Lacey :)

A nyolcvanas évek angol nyelvterületen igen ismert sorozatában a két dögös new yorki nyomozónő, Cagney és Lacey tartották fenn a rendet, a levél aláírása erre utalt.

A levélkéről készült fotó a „UK Cop Humour” (Angol zsaruhumor,ahová a rend őrei posztolják a napi jópofaságaikat, ilyen is van!) Facebook oldalra került fel, és nagyon gyorsan több mint negyvenezer lájkot szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik