Élet-Stílus

Budapest ismét a Top10-ben

budapest-panorama(960x640)(1).jpg (budapest, panoráma, illusztráció, turizmus)
budapest-panorama(960x640)(1).jpg (budapest, panoráma, illusztráció, turizmus)

A magyar főváros ezúttal a sightsmap.com nevű képfeltöltő és -megosztó oldal listájára került fel. Eszerint Budapest az egyik legnépszerűbb fotós helyszín a világon.

A sightsmap.com azt mutatja, hogy a világban melyik helyről hány képet töltöttek fel a Google Maps Panoramio szolgáltatására. Összesen 1500 helyszín van a térképen rangsorolva, amiből Budapest a tizedik helyen végzett – írja az Urbanista.

A lista első helyét New York kaparintotta meg, majd Róma, Barcelona és Párizs következik, de a Top10-ben szerepel Isztambul, Velence, Monte-Carlo, Firenze és Buenos Aires is.

A térképet itt találja!

Elkápráztattuk a CNN-t, a Guardiant

Az amerikai hírtévé internetes oldalán a Fővárosi Állatkertről áradoztak pár hete. A CNN utazási rovatában a nyugalom szigetének nevezik a létesítményt, amely sokszínűségével kápráztatja el a látogatókat. Mint írják, Európa egyik legérdekesebb állatkertjéről van szó.

A CNN írt már a magyar konyháról és a gulyásról, illetve az olvasók figyelmébe ajánlotta a Budapest Maratont is. A hírtévé egyik riportere nemrég Miskolcon járt, és megtapasztalta a magyar nyelv szépségeit.

Budapestet legutóbb a brit Guardian is dicsérte és ajánlotta téli úti célnak. A Business Insider magazin szerint pedig Budapest egyenesen Európa hipszterfővárosa.

customer survey

Ajánlott videó

Olvasói sztorik