Élet-Stílus

Hétezren teljesítik egy ötéves kívánságát

Szuperhőst csinálnak egy leukémiás kisfiúból.

Ő Miles, ötéves kaliforniai lakos, aki sajnos fehérvérűségben szenved. Miles imádja a képregényeket és legnagyobb álma, hogy egyszer ő lehessen Batman. Itt jön be a képbe a Make-a-Wish Foundation, amely épp arra specializálódik, hogy teljesítse a végzetesen beteg gyerekek kívánságait.

Milesnak egy masszív flashmobot találtak ki, amelynek természetesen ő lesz a főszereplője. Ehhez persze szükség van néhány önkéntesre, az internet azonban soha nem látott érdeklődéssel reagált: immáron 7100-nál is többen jelentkeztek (sokan az ország távolabbi részeiből), hogy segítség San Franciscót átalakítani Gotham Cityvé.

A tervezett program szerint november 15-én a Batkölyök első körben megment egy bajba jutott leányzót, majd egy kiadós ebéd után maga a San Francisco-i rendőrkapitány kéri a segítségét, hiszen a mezei rendőrök tehetetlenek Batman egyik ellensége, a Pingvin ellen. Semmi kétség, hogy Miles délutánra elkapja a főgonoszt, úgyhogy teljesen jogos, hogy a nap végén a polgármester köszönete jeléül átadja a város kulcsát.

Az ötlet szívszorítóan kedves, de hétezernél is több résztvevővel minden bizonnyal látványos is lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik