Élet-Stílus

Haldokló kisfiuk kísérte oltárhoz a fiatal párt

A pennsylvaniai pár előrehozta az esküvőt, hogy a kicsi is ott lehessen.



A két éves Logan halálos beteg. Leukémiája van, az orvosok pedig hiába próbáltak meg mindent, hogy meggyógyítsák, ennek ellenére a közelmúltban már csak a rossz hírt közölhették a szülőkkel: gyermekük néhány hét múlva meg fog halni.

A szülők, Christine Swidorsky és Sean Stevenson, akiknek Logan mellett van egy egyéves kislányuk is, már régóta tervezték a nagy családi esküvőt, ám mikor megtudták a hírt, úgy döntöttek Logan miatt előbbre hozzák azt. Szerették volna, ha fiuk együtt ünnepelhet velük, mi több részese lehet a ceremóniának.

Így aztán villámgyorsan átszervezték a lagzit, és végül a család hátsó kertjében tartották meg. Logan, akit a nagy nap alkalmából csinos kis öltönybe bújtatták, a vőlegény tanújaként jelent meg, és édesanyja karján vonult az oltár elé.

A kisfiút egyébként az esküvő előtt sokáig kórházban kezelték, nagynénje szerint a kicsi nem is ismer más a kinti világból. Épp ezért a szülők nagyon örültek, amikor végre hazaengedték velük, még akkor is, ha tudják, mi vár rájuk. “Életem legnehezebb pillanatai lesznek azok, amikor el kell engednem, majd el kell temetnem a fiamat” – mondta az édesapa, aki hozzátette, egész addig megpróbálnak nem gondolni az elkerülhetetlenre.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Ajánlott videó

Olvasói sztorik