Tudomány

Eladó Batman elektromos motorja!

Az egyedi építésű motorokat még nehéz elképzelni dobhártyaszaggató hangon csattogó benzinmotor nélkül. Főleg, ha egy olyan éjfekete, kőkemény darabról van szó, ami akár Batman barlangjában is elfér.

Pedig egy elektromos motorral felszerelt kétkerekű is lehet menő. Sőt! A hangtalan száguldás olyan különleges vonás, ami még tovább növeli az építés egyediségét. A képeken szereplő darab teljesen elektromos, vázát egy 2002-es Harley Davidsontól örökölte.

A villanymotoros átépítés óta tökéletesen újnak mondható, az energiaellátásról Optima Bluetop D34M típusú akkumulátorok gondoskodnak. Töltésük egyszerűen megoldható, a hátköznapi elektromos hálózat segítségével. A rendszer szíve egy 65 lóerős villanymotor, ami képes a fékezéskor keletkező energiát visszatáplálni az akkumulátorokba, ezzel növelve némileg a hatótávot.

De a legőrültebb részlet az első villára szerelt két lángszóró! Ha már a motorban semmilyen robbanás nem történik, akkor sem maradhatunk láng nélkül, ez a kiegészítő pedig tökéletesen illeszkedik a Batman stílushoz.

Hatmillió forintos árcédula lóg jelenleg az elektromos ítélethozón, ennyi pénzért bárki környezetbarát Batmanként száguldhat a bűn nyomában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik