Élet-Stílus

Íme, a világ legnézettebb női feneke

Ez történik, ha Beethoven 5. szimfóniáját egy lehetvékony tangával vegyítik.

Eddig már közel 4 millióan látták azt a felvételt, melyen a burleszk táncosnő, Michelle L’Amour Beethoven 5. szimfóniájára rázza a fenekét. Nyugodtan mondhatjuk a felvétel óriási siker, még akkor is, ha – ahogy azt Michelle is elismeri – meglehetősen otromba dolog Beethovent fenékrázással vegyíteni.

“A gondolat, hogy egyszer klasszikus zenei aláfestéssel, egy szál tangában álljak a közönség elé, már régóta érlelődött bennem” – mesélte Michelle a Cosmopolitan.comnak, és hozzátette, mivel ő maga is hegedül, szóba sem jöhetett másfajta zene. “Szóval egy szép napon egyszer csak azt gondoltam, itt az idő, hogy csokornyakkendőt húzzak a fenekemre, és megtáncoltassam.”

Az eseményre egy chicagói klubban került sor, már majdnem két éve, Michelle azonban csak néhány hónappal később döntött úgy, az internetre is felteszi a férje által készített felvételt. Döbbenten vette észre, hogy azóta már több mint 4 millióan látták a fenekét.

“A telefonom szünet nélkül csörög. A videó pedig azóta is járja a maga útját az interneten: megosztják, nevetnek rajta, megint megosztják. Az utcán ettől függetlenül csak kevesen ismernek meg. Néha azon gondolkodok, hogy alsóneműben kéne járkálnom, hátha úgy többeknek lennék ismerős” – viccelődik Michelle, aki idén karácsonyra meglepetéssel készül rajongóinak. “Nem árulhatom el a performansz címét, csak azt, hogy rímelni fog a Diótörőre.”

Önöknek hogy tetszik a hölgy előadása? Írják meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik