Élet-Stílus

Ön festené a szeméremajkait?

A neten óriási siker az intim fertálynak szánt „rúzs”.

Hősiesen bevalljuk, először azt hittük, a My New Pink Button névre hallgató termék – ami a leírás szerint egyfajta festék – az őszülő szeméremszőrzet színezésére való. Annak se lett volna túl sok értelme mondjuk, de legalább lehetett volna magyarázni azzal, hogy „végülis hajfesték is van”, és azzal, hogy „az igazán hiúk valószínűleg kényesek arra, hogy ott lenn se öregedjenek”.

Aztán jött a felismerés, hogy ennek a festéknek bizony semmi köze a szőrzethez, meg az őszüléshez. A szürküléshez viszont annál inkább… Csakúgy mint a rendes rúzs az ajkakat, a My New Pink Button az intim fertály, egész pontosan a szeméremajkak sötét elszíneződését rejti el. Az Amazonon közel 37 dollárért (több mint 8 ezer forintért) árulják, egyszerre négyféle árnyalatban.

Elképzelésünk sincs, hogy a Ginger, a Marilyn, a Bettie és az Audrey fantázianevű árnyalatok valójában milyen színt kölcsönöznek majd az intim testtájnak. Csak a leírásra támaszkodhatunk, amin az áll, hogy ez a négytagú skála a rózsaszín legvilágosabb és legsötétebb árnyalatait tartalmazza.

Kinek a fejéből pattan ki ilyesmi? Ugye-ugye, nekünk is egyből ez jutott az eszünkbe, és gyorsan kiderítettük, hogy a termék mögött egy bőrápolási specialista áll, egy olyan szakember, aki az esetek többségében dermatológusok és plasztikai sebészek mellett dolgozik, hogy segítsen a műtéti sebek műtét utáni eltüntetésében. A mi specialistánk egyébként egy nő, aki saját magán vette észre a nemkívánatos szürkülést. Majd miután rájött, hogy nem tud olyan módszerről, ami eltüntetné ezt, létrehozta a saját termékét.


A kis szettre bármilyen hihetetlen, van kereslet. Az Amazonon a négyféle árnyalatból három már kifogyott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik