Élet-Stílus

Fenékrisza állatoknak – íme az új netes trend

Nem találunk szavakat...

Önök tudják, mi az a twerking? Ne szégyelljék, ha nem! Ebben a formában és megfogalmazásban itthon szerintünk senki nem ismerné fel az egyszerű fenékrázást, a riszát, vagy a szexi csípőrángatást. Pedig egyébként ezt jelenti.

Most azért került elő, mert az interneten rohamosan terjed egy olyan változata, ahol a „vágygerjesztő” mozdulatokat nem egy táncparketten, vagy bárban és nem egy másik embernek, hanem állatoknak – kutyáknak, macskáknak – adják elő az önjelölt táncosok, és amit twoggingnak hívnak.

Ne kérdezzék, hogy a dolognak mi értelme van, mert valószínűleg semmi. Ez egy újabb lehetőség arra, hogy az exhibicionista hajlamokkal és/vagy jó fenékkel rendelkezők megmutathassák magukat a világnak. Meglehetősen bizarr és ízléstelen formában ugyan, de mégiscsak.

A Huffington Poston, ahol a videóra akadtunk egyébként azt tanácsolják a jövőben twoggingolni vágyóknak, hogy a saját biztonságuk érdekében olyan állatot válasszanak közönségnek, akit ismernek, vagy akiről tudják, hogy nem reagál agresszíven egy ilyen direkt közeledésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik