Élet-Stílus

A vizeletét issza, attól maradt fiatal

A 91 éves férfi állítja, vizeletének köszönhetően ért meg ilyen szép kort.

Egy olyan korban, amikor az emberek gyakorlatilag bármit – de tényleg bármit – hajlandók megtenni, beszedni és felkenni azért, hogy minél tovább fiatalnak látsszanak, igazán nem lepődünk meg az olyan történeteken, mint ez a most következő.

A 91 éves Mark Ambrose Spanyolország déli csücskében három éve ugyanis azzal tölti a mindennapjai egy részét, hogy a saját vizeletét issza. Hogy miért? Nos, azért, mert állítása szerint ez az örök fiatalság kulcsa, ennek köszönhetően élt meg 91 évet és néz ki a koránál 10 évvel fiatalabbnak.


A férfi állítólag utánanézett az előnyöknek
Kép forrása: Mark Ambrosio

Hogy a történet még elképesztőbb legyen, Mark elárulta azt is, hogy a vizeletet nem csak belsőleg használja, hanem külsőleg is: kenőcs helyett, sebekre, mert úgy véli, a „csodaszer” felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. „Be kell vallanom, a gerincem néha rendetlenkedik, de ez valószínűleg az időskor velejárója. Mindazonáltal bízom benne, hogy a vizeletterápia hamarosan ezen is javít majd” – nyilatkozta a MailOnline-nak.

Ön vállalkozna arra, hogy rendszeresen iszik a vizeletéből, ha bebizonyosodna, hogy ez az örök fiatalság titka? Írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik