Élet-Stílus

Maszturbálással fogy egy férfi

Tény, hogy sokkal kellemesebb, mint káposztalevest enni.

Egy japán fiatalember azt állítja, hogy napi többszöri önkielégítéssel két hónap alatt körülbelül 5 kilótól szabadult meg. Mint a 28 éves Nikkan Spa elárulta, naponta 3-5 alkalommal is maszturbál (sőt volt, amikor egy nap alatt hétszer is!), és szerinte ez vezetett a fogyáshoz.

A főiskolán még aktívan kosarazott a fiatalember, ám ahogy lediplomázott, és felhagyott a sporttal, egyből felszaladtak rá a pluszkilók. Így hamarosan már 76 kilót nyomott, amellyel már túlsúlyosnak számított a japán standardokhoz. Ezért elhatározta, hogy megszabadul a pluszkilóktól, és szexszel égeti el a kalóriát. Ám barátnő híján egyedül vágott bele a diétába. Mint mondja, onnan jött az indíttatás, hogy azt olvasta a neten, a maszturbálás 200 méteres futásnak illik be.

A japán orvosok azonban kételkednek a “maszturbációs diétában”, szerintük ilyen nincs. Állítják, az önkielégítéstől nem fogyhatunk, hiszen nem égetünk kalóriát, csupán energiát, ezzel pedig alaposan lefárasztjuk a szervezetünket. Sőt a gyakori maszturbációnak hátulütői is vannak: könnyen a visszájára sülhet el, mivel kihat a szervezet hormonszintjére is – figyelmeztetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik