A tradicionális esküvői menük tájegységenként különbözőek, bár néhány hasonlóságot azért találhatunk. A húsleves és a rántott, sült ételek még mindig fénykorukat élik, de ez sokszor nem is az emberek szokásain, hanem a vendéglátóipar elmaradottságán múlik. Ők nehezen, vagy egyáltalán nem akarják követni a mai modern étkeztetés vonalát, inkább a hagyományos, jól bevált választékot nyújtják.
Ha az egészség fontos szempont
De mi történik akkor, ha az ifjú pár életvitelében az egészség fontos szempont? Így élik mindennapjaikat, és persze nem akarnak erről a nagy napon sem lemondani. Persze ilyenkor mindig jönnek a kedves családtagok és igyekeznek meggyőzni a fiatalokat, hogy ilyenre még csak gondolni se merjenek, mert Pista bácsi, és a távoli rokon Gizi néni így biztosan nem fog eljönni, és amúgy is, senki nem fogja magát jól érezni.
Legyünk merészek!
Azért kompromisszumokat ezen a téren is lehet kötni. Ha mindenki igényeinek eleget akarnak tenni, akkor a hagyományos rántott ételes és az egészséges menüből közösen érdemes a választékot kialakítani. Viszont, ha szeretnék megmutatni, hogy bizony az egészséges étel is lehet finom és bőséges, akkor vágjanak bele a kalandba, és válogassák össze a legfinomabb ételeket, amitől az egész vendégség szája tátva marad, és még biztosan sokáig fognak az esküvőről beszélni.
Kíváncsi, milyen fogásokból áll a tökéletes menü, kattintson ide.