Élet-Stílus

Naponta százezreket keres öleléssel

ölelés (ölel, szerelem, szeretet, )
ölelés (ölel, szerelem, szeretet, )

A „professzionális ölelőhöz” azok járnak, akik életéből hiányzik a meghittség, de nem bírnak róla lemondani.

Kitty Mansfield Kentben lévő otthona épp ezért szinte bárki előtt nyitva van, aki ölelésre és törődésre vágyik, és ezért cserébe hajlandó leszurkolni óránként akár 45 fontot is. A 45 éves terapeuta meggyőződése, hogy a gyengédség minden emberi lénynek elemi szükséglete, éppúgy, mint az étkezés és az alvás, ezért olyanoknak is meg kell teremteni a lehetőséget, akiknek életéből amúgy hiányzik.

Kitty szolgáltatásait, egész pontosan az ölelésre nyitott karjait bárki igénybe veheti, sőt, az illető még azt is megmondhatja, hol és hogyan ölelje meg a terapeuta: van, aki az ágyban szeretne összebújni, és vannak, akik a kanapén egy film előtt. „Olyanok is vannak, akik csak beszélgetni jönnek, mert az életükben nincs senki, akinek kiönthetnék a lelküket – teszi hozzá Kitty.

Az óránként több mint 15 ezer forintos szolgáltatásnak egyébként nem része az erotika és a szex sem. Még azoknak a kuncsaftoknak is kötelező magukon tartani a pizsamájukat, akik az ágyban szeretnének összebújni kedvenc terapeutájukkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik