Élet-Stílus

Pulóverben szép az ősz!

Folytatjuk őszi trend sorozatunkat, de ezúttal a cipőktől elkanyarodva a pulóverek világában barangolunk. Nézd meg az évszak menő darabjait!

Az ősz derekán még van arra lehetőségünk, hogy ledobjuk a kabátot, és csak pulóverben futkossunk az utcákon. Aki megkérdezné, hogy ez miért is jó, annak csupán két érvet szeretnénk felhozni. Egyrészt, mert nagyon kényelmesek, másrészt pedig idén is csinos, sportos és dögös darabokból mazsolázhatunk! Nézzük mi, mit ajánlunk!

A kötött örök!

A kötött pulcsik, kardigánok generációról generációra szállnak, sokszor mintától függetlenül is örökzöld daraboknak számítanak. A gombos, V kivágással bíró fazon azért is nagyszerű, mert egy, a pulcsi színével harmonizáló sállal, vagy garbóval megbolondíthatjuk még az egyszerűbb gyöngyszemeket is!

Mesés minták

Régi idők, ma is imádnivaló mesehősei is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, és nemcsak a filmvásznon elevenednek meg újra és újra, hanem a divatvilágban is. Ha Te is gyereklelkű felnőtt vagy, akkor ne szégyelld felvenni a mintás „rongyokat”! A napod garantáltan boldogabban indul egy ilyen göncben!

Itt is a csíkos…

…dominál. Mint minden ruhadarabnál, a pulóverek esetében is igaz: a csíkos sosem megy ki a divatból, valamilyen leírhatatlan oknál fogva imádjuk! No persze ez így nem teljesen igaz, hiszen az ok az orrunk előtt lebeg: a francia romantika, a finom elegancia és a laza, sportos viselet területén is elfér néhány csík. Ebbe a pulóverbe például nem lehet nem belebújni!

Buliba menet

Ha könnyed éjszakai kikapcsolódásra vágysz, akkor se felejtsd otthon dögös és egyben meleg felöltődet! Az ujján tépett, kövekkel díszített pulcsiban, a pasik biztosan nem veszik le rólad a szemüket!

A hercegnő szerepében

Ez a rózsaszín, extra hátrésszel kialakított masnis fazon szigorúan hercegnőknek ajánlott. A babarózsaszín árnyalatot ugyanis tudni kell viselni, de a hölgyek valljuk be őszintén, szeretik kislányos bájukat mutogatni. Csábításukhoz segítségükre siet, az érintésre éhező pulóver!

Csak lazán!

A laza hétköznapokon, a laza viselet ajánlott! Az ősz színeiben pompázó pulcsik mindenképpen megállják helyüket ebben a kategóriában, sőt! Farmerral, cicanadrággal is párosíthatod, így egy magassarkúval a nőcis szettedet is összeállíthatod!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik