Élet-Stílus

Étteremláncot alapít a tésztaóriás

pasta (pasta)
pasta (pasta)

Étteremlánc kiépítését tervezi az Egyesült Államokban a Barilla olasz tésztagyártó óriáscég.

Az első Barilla-éttermet 2013-ban avatják fel New Yorkban. Annak érdekében, hogy megcélozza az amerikai piacot, új készételsorozatot dobott piacra a pármai cég. A februárban bemutatott termékek nagy sikert arattak: júniusig négymilliárd csomagot adtak el.

A Barilla a tervek szerint október 8-án új gyárat avat Pármában. Az üzembe, amely tésztaszószok gyártásával foglalkozik, 40 millió eurót invesztáltak.

A cég tervei szerint a jövőben erőteljesebben koncentrál a központi üzletágat jelentő tésztagyártásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik