Élet-Stílus

Tudja, mit jelent, ha álmában zuhan?

24.hu
24.hu

2012. 02. 18. 07:30

Mi megfejtjük a leggyakoribb álombeli jelenségek jelentéseit.

Korábban a témában:

Akármennyire meglepő tény: minden éjjel álmodunk. Gyakran előfordul azonban, hogy reggel nem emlékezünk rá, „merre jártunk éjjel”, pedig az álmaink sok mindent elárulhatnak, főleg, ha tisztában vagyunk jelentésükkel.

Zuhanás, szakadék

Az álmokban való zuhanás mindig saját félelmeinket jeleníti meg, melyek néha alaptalanok. Sokszor arra utal, hogy rossz úton járunk, bizonytalanok vagyunk valamiben, férfiak a védtelenség érzését is megmutathatják ilyen módon.

Zuhanás (zuhanás, )

Meztelenség

Ha feszélyezve érzi magát álmában meztelenül, ráadásul, olyan helyen van ruha nélkül, ahol ez szokatlan, akkor ez azt jelenti, hogy képtelen feloldódni és nem megfelelő módon próbálja meg magára felhívni a figyelmet. A meztelenség egy mélyen lappangó titokra is utalhat, amitől retteg, hogy kitudódik.

Meztelenség (meztelen, )

Kisgyerek

A kisgyerek és a születés mindig valami újra utal, de gyakran előfordul, hogy játszadozunk valakinek az érzelmeivel, s ez kettőség teljesedik ki az álomvilágban.

Baba (baba, )

Fog

Ha valaki foggal álmodik, főleg annak elhullajtásával, az valamilyen keserű, súlyos veszteséget jelent.

Fog (fog, )

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.