Élet-Stílus

Mit viseltünk 2011-ben?

Rövid áttekintés következik a divat nagykönyvének 2011-es fejezetéből, avagy lássuk, mi volt a tavalyi trend.

2011-es ruhák színesek voltak, csillogtak, bőrből vagy szőrből készültek. Vegyük sorra az előző év legnagyobb trendjeit!

Masni minden mennyiségben, mindenhol

Kislányos bájt csempészett az előző év öltözködésébe a masni. Viselhettük mintaként ruhánkon, de megtestesült valójában hajunkban, csuklónkon, derekunkon az aprótól egészen a hatalmasokig.

Férfias nők, nőies férfiak

Szinte megszűntek a határok a női és férfi gardróbok között, a hölgyek nyugodt szívvel benyúlhattak „a ház urának” szekrényébe és elcsenhettek onnan egy stílusos csokornyakkendőt, s feldobva ezzel öltözéküket. Mint az élet minden területén itt is figyelni kell azonban a mértékletességre!

Colour blocking – A színes az új fekete!

Nyáron leginkább a színes ruhadarabok, kiegészítők hódítottak. Viselhettük, s talán továbbra is marad ez a trend szóval 2012-ben is hordhatjuk a kék, zöld, sárga, piros, narancs árnyalatú holmikat egymással mixelve, de akár semleges színű darabokkal párosítva egyaránt.

Metálszínek – Arany, ezüst, bronz

Az ősz beköszöntével csillogásba burkolódzott a divat világa, teret hódítottak az aranyos, ezüstös és bronzos ruhák. Persze, nem minden arany, ami fénylik, így nem kellett mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy divatosak legyünk, a ragyogást akár flitterekkel is elérhettük.

Szőröstül, bőröstül

A falevelek hullása előcsalogatta a bőrből, vagy műbőrből készül darabokat is. Lehettek ezek dzsekik, nadrágok, sortok és szoknyák egyaránt.

A télbe épphogy csak belekaptunk, igazán hideg még nem is volt, de aki divatosan akart védekezni a fagyok ellen, az mindenképpen szőrmében tette! Lehetne igazi –, de inkább ne legyen – válasszunk helyette műszőrből készült kabátokat, mellényeket, stólákat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik