Élet-Stílus

3+1 tuti tipp, mit viselj szilveszterkor

Szuper szexin vagy a bál királynőjeként akarod köszönteni az újévet? Íme, 3 tuti tipp mit viselj 2011 legnagyobb, utolsó partiján.

Házibuli, diszkó vagy egy elegáns bál? Mindenre van ötletünk.

Ragyogj klasszikusan!

Ha kedvesed bálba invitált, vagy szingli vagy és most szeretnéd meghódítani álmaid pasiját érdemes felkészülni a nagy december 31-i estére. A finom vonalak, a lágy esésű fodrok ma is divatban vannak, de ha kitűnnél a báli forgatagban, inkább válassz egy extrém fazonú textilt, mi mindenképpen erre szavazunk. Egy kis slicc a combnál, mutatós dekoltázs, tüllel és csipkével fűszerezve: ez a legjobb választás!

Dögös parti arc

A legnagyobb partikban se légy szégyenlős! Diszkókban egyébként is menők a vagány göncök. Szilveszterkor pedig mindent lehet. A flitteres, bőrhatású topok, mintás cicanadrággal nagyon jól mutatnak, főként, ha egy magas sarkú csizmát választasz hozzá. Ne félj a színeket sem használni. A pink az idei év megunhatatlan kedvence, bulizd át magad 2012-be egy feltűnő szerelésben.

Házi nyúlra igenis lövünk…

Ha házibuliba készülsz érdemes megbeszélni barátnőiddel, hogy ők mit vesznek fel a jeles eseményre, illetve, hogy lesz-e valami koncepciója a mulatságnak. Álruhás vagy csak egy laza parti lesz. Mindenesetre női mivoltodat most sem felejtsd el, ölts magadra olyan rucit, ami egyszerre kényelmes és nőies. Az aranytorkú Lola mindig tudja mikor és mi áll jól rajta, végy példát róla.

+1: a kiegészítők

A kiegészítő elengedhetetlen, legyen szó övről, egy hosszú nyakláncról vagy fülbevalóról. A lényeg, hogy passzoljon az öltözékedhez a mellékszereplő. Ha csillogó ruha mellett döntöttél, akkor a tartozékok legyenek kicsit szolidabbak, de ha a ruhád súrolja az elegancia határát, nyugodtan ragyogjon az-az ékszer. A tollas fülbevalók, a giga övek és karkötők, a köves gyűrűk pezsgővé varázsolják a szilvesztered!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik