Élet-Stílus

Díszes és divatos, avagy gömböt a fára

A papírba csomagolt, otthoni finomságoknak és a kézzel készített díszeknek az ideje leáldozott. Ma már a karácsonyfák öltözéke is modernizálódott. Idén ismét az egyszerű, ám mégis trendi fenyődivat hódít.

Nincs karácsony fenyőfa nélkül, így érdemes nagy hangsúlyt fektetni az ágak öltözékére. Adunk néhány szempontot, hogy mire figyelj díszítésnél!

A színek harmonizációja

Ma már nem menő a csicsás, színekben pompázó maskara, igaz ízlések és pofonok. De ha valami mutatósat szeretnél, válassz inkább két domináns színt, amelyek meghatározzák a fa dekorációját. A piros az arannyal, a kék az ezüsttel, a lila a bronzzal harmonizál, de idén a rózsaszín-ezüst kombinációja is befutó. És ne felejtsd el, a fényfüzérek családjában is az egyszínű izzókészlet a dobogós.

Giga-gömbök, mini-masnik

Az óriás gömb díszek megunhatatlanok. Mindig és mindenkor divatban vannak. Lehet sima, vagy mintás, csillámmal vagy kővel kirakott – a fán a helye. Csakúgy mint a kisebb testvéreinek. És ha már díszítésről van szó, muszáj megemlítenünk a selyem szalagokat és masnikat, apró angyal és csillag motívumokat – kivétel nélkül az egyszerű, de szép kategória kellékei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik