Élet-Stílus

Körmönfont karácsony

A téli hideg kezünket is próbára teszi, ezért érdemes nagyobb figyelmet fordítani az egyik legfontosabb testrészünkre! Íme néhány tipp, hogy az év végi hajrában is ellenállhatatlan szexi karmokkal hódíts!

Kiszáradt, berepedezett bőr, fakó, rideg kezek. Gyakori problémák, melyek az ünnepi készülődést is beárnyékolhatják. Ha viszont megadjuk a megfelelő gondoskodást a női kacsónak, akkor szembetűnő lehet a változás. Óvjuk, ápoljuk, „öltöztessük” fel a mihaszna mancsokat.

Első az ápolás

A szél szárította bőr, nemcsak csúnya látványt, de kellemetlen érzetet is kelthet. Ezért a téli időszakban ajánlott gyakrabban krémezni a kezeket, kicsit zsírosabb, lassabban beszívódó, ám annál hatásosabb kencékkel. Mi a C-vitaminban és az aloe verában gazdag kenőcsökre esküszünk, hiszen nemcsak hidratálják az igénybevett területeket, de még az illatuk is kellemes.

Ha megadtuk a megfelelő gondoskodást, akkor jöhet a kellemesebb divatozás. Az ápolt női körmöket a pasik is szeretik, legyen szó egy egyszerű lakkozásról, porcelán, zselés, vagy tip változatról. A lényeg, hogy harmonizáljon személyiségünkkel.

 

A szolid mindig hódít

Úgy látszik a finom, egyszerű francia manikűr soha nem megy ki a divatból – ezt mondja tanácsadónk, Eszter is. A műkörmös szerint a nők továbbra is esküsznek a fehér körömvégekre, melyeket a bevállalósabbak néhány kiegészítővel megspékelnek. A csillámpor és a fényes kő berakás a körömépítők fantáziáját is elindítja.

Légy extra az ünnepek alatt is

Idézzük meg körmünkön az ünnepeket. Az ügyesebb karommesterek már bármilyen mintát megfestenek, legyen szó karácsonyfáról, mikulásról, vagy angyalkáról. És ne feledjük, közeleg a szilveszter, az év utolsó őrült napja, hagyjuk a praclikat is megbolondulni. Indulj a legnagyobb partyba, színes, szexi körömmel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik