Élet-Stílus

Stílusképzés Budapesten

A Werk Akadémia képzése mindenkinek szól, aki a marketing, a reklám és a styling legkifinomultabb eszközeit szeretné használni.

Az Akadémia képzésére 2011. márciusa és májusa között kerül sor Budapest Belvárosában, így vidékről is könnyebb elvégezni. A Werk Stílus Weekend összesen három részből tevődik össze: az első modul márciusban, kifejezetten a vállalkozási ismeretekre helyezi a hangsúlyt, a második, a divat és stílus köré épülő modulra áprilisban kerül sor. A második időszak alatt a beiratkozott hallgató tanulhat divatmenedzsmentet, konkrét tanácsokat kap, miként nyisson és üzemeltessen divatüzletet, illetve ahhoz is, hogyan helyezze el magát a divat diktálta világban.

A harmadik részben alapos tudásra tehetnek szert, hogyan legyenek stílusosak a tárgyi környezetük kialakításában. Megismerhetik az enteriőrstyling sajátosságait, világítástechnikai alapismeretekkel gazdagodhatnak, megtudhatják, mitől működik egy hotel, egy pub, vagy éppen egy bank enteriőrje.

A felkért neves szakemberek, mint Bali Edina, kommunikációs szakértő, Molnár Orsolya, pályázatokkal foglalkozó szakértő, Lang Szonja, divattervező, Lakatos Márk, stylist, vagy Vágó Réka, cipőtervező a biztos és használható tudás zálogai.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tudjon meg még többet a képzésről az Akadémia hivatalos weboldalán (werkakademia.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik