Élet-Stílus

Amikor megvadul a photoshop

Levágott kezek, eltűnt lábak, természetellenesen megnyúlt nyak: csak néhány az elmúlt időszak legdurvább photoshop-bakijaiból.

Kezdetnek itt van mindjárt az ukrán szépség, Olga Kurylenko, aki egy samponcég reklámkampányának arca lett. A szépség valószínűleg boldogan mondott igent a felkérésre, hiszen akkor még nem tudhatta, hogy a photoshop-kezelés után nemcsak a haja lesz természetellenes. A készítőknek sikerült elérniük, hogy a modell a folyamat végén úgy nézzen ki, mintha egyenesen egy másik fajhoz tartozna, ahol alapkövetelmény a zsiráfnyak.

Nem járt sokkal jobban a Talbot online divatmagazinjának egyik modellje sem. Neki a tökéletesebb hatás kedvéért a két lábát dolgozták össze. A hatás meglehetősen bizarr és valóban photoshopos baki, a modell ugyanis néhány fotóval később újra feltűnik, ezúttal már két lábon. Persze a technikával más is mellényúlhat, például olyan gigacég is, mint a Victoria’s Secret. A fehérneműmárka az utóbbi hetekben két modelljével is csúnyán elbánt.

Marisa Millernek a bordáit és az egyik karját virtuálisan amputálták a tökéletesebb hatás kedvéért: ami a folyamat végére egyszerűen csak siralmas lett. A 32 éves modell mellett, akit az FHM olvasói tavaly a legszexisebb nőnek választottak, a Victoria’s Secret munkatársai igencsak elrontották egy másik modell képeit is: a kék ruhába öltözött modell jobb kezét túlnyújtották, jobb lába, pedig mintha a semmibe vezetne.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pantene reklám a Jezebelen (jezebel.com)
Photoshop-baki áldozata lett Helena Bonham Carter (jezebel.com)
Dupla photoshop-horror (velvet.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik