Élet-Stílus

A Grammy Awards legjobb teste Eva Longoria lett

Sok izgalmat tartogat ez az év a divatrajongóknak. Túl vagyunk már egy Golden Globe-on, egy People’s Choice Awardson, idehaza egy Story-gálán. Az idei Oscarra még várnunk kell.

Legnagyobb örömünkre a napokban végre lezajlott a Grammy díjátadó 53. alkalommal megrendezett eseménye, ami a zenei díjkiosztók legrangosabbika.
Akár a Golden Globe-on, most is Eva Longoria nyerte el a „legszebb test” címet. A válófélben lévő színésznőt megszépíti a bosszú, akkor is gyönyörű, amikor szenvednie kéne a hűtlen férje, Tony Parker miatt. A rövid, virágot formázó ruhácskában úgy tündökölt, akár egy bájos kis ékszeres doboz.

A tavaly még tini sztárként debütáló Miley Cyrus és Selena Gomez idén már igazi dívaként vonult végig a vörös szőnyegen és végre a kicsit kikerekedett Christina Aguilera sem parfümös üvegnek öltözött, hanem dominának. Most Kim Kardashian gondolta úgy, hogy követi Christina eddigi példáját és aranyszobornak álcázta magát. Lehetséges, hogy már az Oscarra készül?

És természetesen a milliárdos örökösnő sem hiányozhatott az eseményről, Paris Hilton itt is tiszteletét tette az egybegyűltek között. A díjakról a teljesség igénye nélkül megemlíteném, hogy a legjobb albumért (Recovery) járó díjat Eminem kapta. A Lady Antebellum amerikai country trió öt kategóriában tarolt. Lady Gaga ismét show-t csinált és egy tyúktojásból lépett elő sárga ruhájában, hogy előadása végén átvegyen három aranygramofont.

Rajta kívül Jay-Z rappert és John Leged soulénekest is egyaránt három-három aranygramofonnal jutalmazták, valamint Rihanna Only Girl in the World című számának klipje kapta a legjobb táncfelvételnek járó díjat.

A ciki és ízléstelen megjelenésnek most is voltak képviselői. Össze is válogattunk néhányat a legszebb és a legbizarrabb összeállításokból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik