Élet-Stílus

Fordulatos meccsen zárkózott a Lazio – videó

Bár kétszer egyenlített az Udinese, végül mégis a Lazio hagyhatta el győztesen a pályát az olasz bajnokság vasárnapi találkozóján.

A látványos mérkőzésen a római csapat már a 2. percben megszerezte a vezetést, ám Sanchez a második félidő elején egyenlített. Alig három perccel később Biava révén újra vezetett a hazai csapat, ám Denis góljával ismét egyenlített az Udinese. Végül, a hajrában Kozak fejesgólja döntött, a Lazio győzelmével a harmadik helyen zárja az évet.

A rómaiak malmára hajtja a vizet, hogy a Juventus nem tudta megszerezni a három pontot Veronában. Bár úgy tűnt, ezen a délutánon minden mellettük szól, hiszen a hazaiaktól Marcolini a 16. percben büntetőt hibázott, majd a Juventus Quagliarella révén a 31. percben vezetést szerezett.A fordulatot Giandonato kiállítása hozta az első félidő végén. A vendégeknek több, mint egy félidőt kellett volna hátrányban kihúzniuk, ám amikor már biztosnak tűnt a három pont, érkezett a hazaiaktól Pellisier, és a 90. percben egyenlített.

A Bari a Palermót fogadta, és a vendégek az első félidő hajrájában megszerezték a vezetést. Ráadásul a Bariból kiállították Rossit a 33. percben, ám a vendég védelem ennek ellenére is hibázott, az 54. percben megítélt büntetőt Masiello értékesítette, beállítva az egygólos döntetlent.

A Catania és a Napoli is egy-egy góllal nyert hazai pályán, utóbbiak győzelmüknek és jobb gólarányuknak köszönhetően a második helyen zárják az évet. A Parma a Bolognát fogadta, és a csapatok gólnélküli döntetlennel zártak.

A 20:45 órára kiírt Sampdoria-Ganoa mérkőzést a havazás miatt elhalasztották.

Serie A, 17. forduló:
Lazio – Udinese 3-2 (1-0)
Gól: Hernanes (2.), Biava (52.), Kozak (88.), illetve Sanchez (49.), Denis (61.)

Bari – Palermo 1-1 (0-1)
Gól: Masiello (54. – tizenegyesből), ill. Ilicic (45.)
Kiállítva: Rossi (33., Bari)

Catania – Brescia 1-0 (1-0)
Gól: López (34.)

Chievo – Juventus 1-1 (0-1)
Gól: Pellisier (90.), ill. Quagliarella (31.)
Kiállítva: Giandonato (42., Juventus)

Napoli – Lecce 1-0 (0-0)
Gól: Cavani (90.)

Parma – Bologna 0-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik