Élet-Stílus

Hajnal Tamás Kölnbe távozhat

A magyar válogatott középpályásnak nem jött jól a Borussia Dortmund őszi szárnyalása, a sérülések által is sújtott futballista kikerült a kezdőcsapatból, sőt, olykor a kispadra sem jut neki hely – a középpályásokat kereső Köln lehet számára az alternatíva.

A német Express úgy értesült, a Köln szívesen megvásárolná a 29 esztendős magyart. Bár az FC hátul és a csatársorban is fel tud mutatni egy-két jó futballistát, a középpályája nem a legerősebb, s ez a csapat teljesítményén is meglátszik: a „kecskések” jelenleg 17., kieső helyen vannak úgy, hogy 15 forduló alatt 12 pontot gyűjtöttek.

Frank Schaefer, a kölniek vezetőedzője lát fantáziát Hajnal játékában, s nem kizárt, hogy már januárban megkörnyékezi a dortmundiakat. Utóbbiak alighanem belemennek az üzletbe, feltéve, hogy a Köln „elfogadható” ajánlattal áll elő. Hajnal árát a transfermarkt.de másfél-kétmillió euróra taksálja.

A magyar középpályás a Karlsruhénál futott remek esztendő után 2008-ban lett a Dortmund futballistája, s eleinte szinte állandó csapattagnak számított.

A sérülések miatt azonban tavasszal is keveset játszott, míg ősszel a fiatalok – Sahin, Sven Bender, Kagava – feltűnése meggátolta abban, hogy szerephez jusson, s pechjére, több alkalommal is kulcsmomentumokban sérült meg, így a csapat egyik barátságos felmérője előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik