Élet-Stílus

Mega-Trend: Szeleczki Dávid

A 16 éves Szeleczki Dávidnak a londoni Szonia Classius Clay legyőzése hozta meg a döntőbe jutást! A fiút, azóta ünneplik a nagykőrösiek. Polgármesterük arra kéri a város lakosait, hogy mindenki szavazzon Dávidra!

Szelecki Dávid testvérével jelentkezett a Megasztárba, de miután csak ő jutott tovább levetkőzte a „kis öcsis” imidzsét. Gyermekkorában népdal énekesként próbálkozott, de később a rockosabb stílus felé vette az irányt.

Az első lényeges átalakításon talán épp ez ihlette a tervezőt, Váradi Csabát, aki egy új külsőhöz segítette hozzá az ifjú dalnokot. A kalap laza és fiatalos jelleget, míg a fekete mellény kissé népies hangulatot adott, mialatt a kámzsás, fényes felületű hosszú ujjú pólóval és a lezseren lógatott hózentrógerrel viszont divatos és merész húzásnak számított a viselet, amit a műtermi fotózáson is magabiztosan viselt a nagykőrösi versenyző. Váradi szerint Dávidnak tetszett az új stílus és meglepve tapasztalta, így mennyire másképp néz ki a színpadon.

Szeleczki Dávidra múlt szombaton már egy másik tervező szabta a textilt, így eltérő hatást kaphattunk, mint előtte. Legutóbb inkább a fekete dominált rajta, s kevésbé játékos, inkább elegáns ruházatban énekelte el Robbie Williams Feel című dalát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik