Élet-Stílus

Mega-Trend: Patai Anna

A legkisebb mega-lány legnagyobb álma.

Patai Anna még csak 11 éves, de már a döntőben kiejti maga mellől felnőtt vetélytársait! Régi álma, hogy Szandival énekelhessen együtt, és nagyon hiányolja otthon hagyott kutyáját. És sokak megnyugtatására elmondta, ha gyerek énekesként szóló karrierbe kezdene, akkor sem hagyná abba az iskolát.

Anna hétköznapi gyerekként érkezett a Megasztár válogatására és mostanra tini sztárként láthatjuk,de a szokásos sztár allűrök nélkül. A tehetséges megák műtermi fotózásán Cséfalvay Fanni divattervező kapta a feladatot, hogy átalakítsa a pici lányt. Fanni a Divatkreátor című műsorban elmondta, hogy semmi esetre sem akart a kislányból felnőtt nőt csinálni! Az visszatetsző lett volna. Meghagyta gyermeki imidzsét, de azért belecsempészett egy kis rock-os életérzést.

A hatás pedig nem maradt el. Amikor Patai Anna a színpadra lépett skótkockás szoknyája alól kilátszó tűzpiros harisnyájában, fekete lakkcipőben és farmer dzsekijében, amin piros díszítés harmonizált az alsó ruházattal, akkor elolvadt a nézősereg. A skótkockás motívum a fejpánton is visszaköszönt, minek hatására Patai Anna igazán jólfésült kislánnyá változott. Így Dobrády Ákos Kicsi gesztenyéje is hitelesen szólt a legkisebb mega-lány szájából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik