Élet-Stílus

Mega-Trend: Gusztos Bence

Ez a fiú már sínen van! A kiskunhalasi, rekedtes hangú tini gőzerővel robog a célegyenes felé. Édesapja mozdonyvezető és zenész, így biztos kezek irányítják az ifjú tehetséget a pályán.

Gusztos Bence egyedül is megállja a helyét. A Megasztár válogatóján még apa- fiú formációban érkeztek, de az ítészek Bence mellett tették le a voksukat. A 17 éves fiú csupán egy éve énekel, még van mit tanulnia, de kétség nem fér hozzá, az Isten is színpadra teremtette. Bence minden kérdést kizáróan egy mai popzenész figurává érhet, akiért rajonghatnak a hisztérikus tini csajok, akinek a világhálón futó fun club-ját feltörhetik a féltékeny lányok, és akit nagyon könnyű eladhatóvá tenni a lemezpiacon.

Nézzük meg együtt, miként sikerült ezt az „eladhatóságot” megvalósítani a Megasztár stylist csapatának azon a műtermi fotózáson, ahol kinézetükkel is elindultak a versenyzők a valódi sztárság felé.

Bence haja rövidebb lett és tépettebb. Öltözéke eddig is a szabadságot, az élet szeretetét tükrözte, de most sokkal rendezettebb, rockosabb, egyben elegánsabb is az összhatás, ami köszönhető a tervező stílusok keverte ruhadarabjainak. Talán még egy kis borosta tehetné komolyabbá kölykös ábrázatát. A szegély nélküli, felgyűrt ujjú ingpóló, a sok karkötő, nyaksál a csuklón és nyaklánc a mellkason a műfaj elengedhetetlen része. A nyitott, fekete mellény pedig kifejezetten vadítja az énekes megjelenését. Az október 7-én induló Divatkreátorok egyik alapköve lesz, hogy hetente új divattervezőt kapnak a versenybe maradó előadók. Így kíváncsian várhatjuk, hogy szombatonként még mekkora változáson eshet át Gusztos Bence és a többi kis megasztár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik