Élet-Stílus

Nem bírt a Videoton a Siófokkal

Nem bírt az előző szezon második helyén végzett Videoton az újonc Siófokkal, amely hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el.

A nyugodt hangulatú találkozón fél órán át csak kisebb helyzetek alakultak ki, majd a 33. percben Sowunmi egy szerencsés, kapushibából elért találattal szerzett vezetést a hazai csapat számára. A Videoton ugyan erősített, ám helyzetekig nem igazán jutottak el, inkább a küzdelem dominált.

A második játékrészben ezúttal a vendégeknek volt szerencséje, akik nagyobb iramot is diktáltak. A 62. percben Vujovic egy labdavesztés után egyenlített. Ezután viszont a fehérváriak visszavettek a tempóból, a Siófok teljesen egyenrangú partnerként játszott. Ráadásul az egyenlítés után a legnagyobb helyzetbe is ők kerültek, amikor Délczeg Andicon megpattanó lövése a kapufát találta el.

Soproni Liga, 1. forduló:
BFC Siófok–Videoton FC 1-1 (1-0)
Siófok, 6000 néző, v.: Németh Á.
Gól: Sowunmi (33.), illetve Vujovic (62.)
Sárga lap: Piller (38.), Sowunmi (53.), Mogyorósi (76.), Ludánszki (88.), illetve Horváth G. (36.), Farkas B. (85.)
Siófok: Molnár P. – Mogyorósi, Graszl, Fehér, Novák – Ludánszki, Kanta Sz. (Tusori 19.) – Thiago (Roni 78.), Kecskés, Piller (Délczeg 63.) – Sowunmi
Videoton: Bozovic – Andic, Lipták, Horváth G., Hidvégi (Szakály D. 65.) – Farkas B., Elek – Nagy D. (Nikolic 76.), Sándor Gy., Gosztonyi (Lencse a szünetben) – Vujovic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik