Élet-Stílus

Csagajev és Bedák is győzött

Az Universum Bajnokok Éjszakája gáláján az ex-WBA nehézsúlyú bajnok, Ruszlan Csagajev pontozással győzte le Kali Meehant. Az estnek magyar sikere is volt: Bedák Pál kiütéses győzelmet aratott.

A Rostockban megrendezett gálán egyhangú pontozással (117-111, 116-112, 118-110) nyert a korábbi WBA-világbajnok, Ruszlan Csagajev. Az üzbég óriás majd egy éve nem harcolt, így ez a győzelem szép visszatérés számára. Meehan igen lassan kezdte a harcot, ráadásul ütései ritkán értek célba, miután a nála sokkal nagyobb Csagajev remekül blokkolta őket. Ahogy teltek a menetek, egyre jobban látszott, hogy az üzbég képzettebb öklöző. Az utolsó menetekre még feléledt az ausztrál, néhány jobb horoggal el is találta Csagajevet, de a hajrá késeinek bizonyult, hiszen a pontozók egyhangúan az üzbéget hozták ki győztesnek.

Ami a többi mérkőzést illeti: Bedák Pál három menetben, kiütéssel intézte el a chilei Pedro Cardenast, így mérlege már 8-0, 5 KO-val. Pontozással győzött Vitalij Tajbert, aki Hector Velazquez legyőzésével elhódította a WBC nagypehelysúlyú világbajnoki övét.

A német félnehézsúlyú bajnok, Alekszej Kuziemszki egyhangú pontozással (96-94, 97-93, 98-92) legyőzte Igor Mihalkint, míg a lengyel Marcus Tomala visszavágott a német Sebastian Koebernek a tavaly októberi vereségért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik