Élet-Stílus

Elűzték a telet az olvasók – szenzációs fotókkal

Busójárás, farsangi felvonulás, kocsonya, mangalica és fánkfesztivál – olvasóink alaposan kivették a részüket a télbúcsúztató karneválokból, februári gasztronómiai fesztiválokból. Ki maskarában, ki busójelmezben, ki pedig pingpongozva farsangolt.

Az FN Tudósító, bozsogf Mohácson űzte el a telet a busókkal, és közben megörökítette a téltemető farsang legizgalmasabb pillanatait.

fotó: bozsogf)

Nézegessen képeket a mohácsi busójárásról!

(fotó: bozsogf/FN Tudósító)

Olvasónk, macskusz a csömöri fánk és hájastészta fesztiválon járt, ahol nemcsak kóstolgatott, hanem sütött is.

(fotó: macskusz)

Képgaléria a csömöri fánkfesztiválról

(fotó: macskusz/FN Tudósító)

Az FN Tudósító, Öregapó a hétvégi miskolci kocsonyafesztiválról számolt be, amelynek már az első napján tízezrek ízlelgették a kocsonyaételeket és a sört.

(fotó: oregapo)

Nézegessen kocsonyákat!

(fotó: oregapo/FN Tudósító)

Zalancelot a magyarszerdahelyi farsangi felvonulásról küldött helyszíni tudósítást. „Vasárnap a hagyományos téltemető farsangi felvonulást rendeztek Magyarszerdahelyen. A falu apraja-nagyja maskarákat öltött és vidáman, zajongva vonultak végig a falun, búcsúztatva a telet” – írta beszámolójában.

(fotó: Zalancelot)

Képgaléria a farsangi felvonulásról

(fotó: Zalancelot/FN Tudósító)

Végegyházán nem felvonulással, hanem egy asztaltenisz csapatversennyel űzték el a telet – tájékoztatta az FN Tudósítót olvasónk, Galagonya7. A Végegyházi Farsang Kupán hat település nyolc csapata küzdött meg a vándorserlegért.

(fotó: galagonya7)

Képek a verseny izgalmas pillanatairól

(fotó: galagonya7/FN Tudósító)

Az FN Tudósító Mészáros Gábor és Palacsinta pedig a Városligetben a Vajdahunyad várnál megtartott Mangalica fesztiválon járt még február első hétvégéjén.

(fotó: Mészáros Gábor)

Képgaléria a fesztiválról (fotó: Mészáros Gábor/FN Tudósító)

A mangalica termékek mellett kiváló magyar portékákkal, nagyszerű zenekarokkal, gyerekprogramokkal, élőállat kiállítással és az elmaradhatatlan főzőversennyel várták a szervezők az érdeklődőket – derül ki Palacsinta képeiből.

Fotó: Palacsinta

Nézegessen képeket a Mangalica Fesztiválról!

(fotó: Palacsinta/FN Tudósító)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik