Élet-Stílus

Sanyarú sorsukról blogolnak a Wall Street-i feleségek

Még televíziós sorozat is készült a focisták magánéletéről, ahol a sportolók feleségei mesélnek arról, hogy a magánéletben milyen ember a férjük. A gazdasági világválság miatt Wall Street-i feleségek indítottak blogot, hogy mennyiben változott meg az életük annak következményeképp, hogy a világ tőzsdéi zuhanásnak indultak.

A Wall Street-i bankárok feleségei arról kezdtek el blogot írni, hogy miben és mennyiben változtatta meg az életüket a gazdasági világválság. A ruhára jutó pénz kevesebb, nem akarják kifizetni a személyi edzőjüket, és a szex sem megy már. A DABA (Dating A Banker Anonymus – Bankárfeleségek Találkahelye) blogot két New York-i lakos indította, ami nagy vihart kavart ezen a héten a blogszférában.

A bejegyzésekben többek közt olyanokról van szó, mint hogy hány százalékkal csökkent az otthoni kiadás, vagy el kell adniuk az operajegyeiket, hogy egy szomorú éjszakát töltsenek otthon, mert a férjeik a televízió előtt folyamatosan a pénzügyi műsorokat nézik.

“Bébiszittert már nem alkalmazunk, mind a családi és az én bankkártyám kerete a felére csökkent, az arcmasszázs-szolgáltatásról is le kellett mondanom” – írta Cathy, aki egy manhattani bankár felesége, és januárban a bevételük 75 százalékkal kevesebb – adta hírül a Reuters.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik