Élet-Stílus

Giganaptár és giccsözön – olvasóink szenzációs adventi fotói

Díszkivilágítás, karácsonyi vásár és Mikulásgyár, no meg az elmaradhatatlan giccsek - az FN Tudósítók már a karácsonyra készülnek.

Somasok a székesfehérvári adventi hangulatról számolt be képriportjában. “A belváros fényei meghitt hangulatot varázsoltak az árusok, a sétálók és a nézelődők köré. Kitűnő ráhangolódás az igazi ünnepre, kiegészülve a levegőben terjengő fűszeres, édes illatokkal” – írta fehérvári tudósításában.

Nézze meg somasok fehérvári tudósítását!

Nézze meg somasok fehérvári tudósítását!

Bobek igazi kulturkavalkádot kapott lencsevégre az angliai Manchesterben: Noé bárkáját irányító Télapó, Spongyabob és bethlehemi jelenet egyaránt feltűnik egy angliai családi ház karácsonyi külső dekorációján.

Nézze meg Bobek giccsparádés tudósítását!

Nézze meg Bobek giccsparádés angliai tudósítását!

Balta Attila a Mikulásgyár megnyitásáról küldött tudósítást. “Az 56-osok terén (Felvonulási téren) felállított, átlátszó műanyag, gömb alakú építmény dolgozói december 21-ig várják az ajándékokat, az ellátogatókat és az adományozók pedig a téren karácsonyi ínyencségeket kóstolgathatnak” – olvasható helyszíni beszámolójában.

Nézze meg Balta Attila képriportját a Mikulásgyárról!

Nézze meg Balta Attila képriportját a Mikulásgyárról!

Az FN Tudósító (tettek mezeje) a budapesti Napfény utca 6. szám alatti óriás adventi naptárról számolt be, amelynek készítése összekovácsolta a lakókat. “A mi adventi naptárunk dátumai mögött nem cukorkák, hanem meglepetésképek rejtőznek. Ahogy a napok múlnak, úgy változnak át a számok jegesmedvévé, angyalkává, ajándékkal teli zoknivá” – írta tudósításában.

Nézegessen fotókat a giganaptárról!

Nézegessen fotókat a giganaptárról!

Mészáros Gábor a belvárosi és az Andrássy úti karácsonyi díszkivilágításról, valamint a Kossuth téri Mesevárosról készített fotóit osztatta meg a többi olvasóval…

Nézze meg Mészáros Gábor fotóit a karácsony díszkivilágításról!

Nézze meg Mészáros Gábor fotóit a karácsonyi díszkivilágításról!

…míg Kukucs2 az osztrák fővárosban járva a híres bécsi karácsonyi vásárról tudósított. “Bécs belvárosa esténként fényárban úszik, s a szokásos vagy megszokott karácsonyi díszek és apró ajándékok mellett ez a forralt vörös és fehér bor, a vason sütött sajtos- és grillkolbász, továbbá a lángos, pecsenye és a többi, karácsonyi puncsok és egyéb finomságok ünnepe is” – olvashatjuk helyszíni tudósításában.

Nézegesse Kukucs2 fotóit a bécsi karácsonyi vásárról!

Nézegesse Kukucs2 fotóit a bécsi karácsonyi vásárról!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik