Élet-Stílus

Ismét nyertek Halmosiék

Tovább folytatja remek szereplését a története első élvonalbeli szezonját töltő Hull City a Premier League-ben: Halmosi Péter csapata ezúttal a West Ham Unitedet győzte le hazai környezetben.

Bár a West Ham kezdte veszélyesebben a találkozót – Carlton Cole és Ilunga is komoly lehetőséget szalasztott el – a házigazdák túlvészelték az első félidőt, szünet után pedig Dawson szöglete után Turner a kapuba fejelt.

A hajrában Cole lövése már a hazai kapust, Myhillt is megtévesztette, a labda ellenben a kapufáról vágódott vissza. Halmosi a 73. percben, csereként lépett pályára a nyolcadik meccsükön ötödik győzelmüket megszerző házigazdáknál.

A Hull zsinórban harmadik diadalát aratta, s ezzel – folytatva menetelését – feljött a táblázat harmadik helyére.

Továbbra is nyeretlen a Tottenham Hotspur: Juande Ramos gárdája ezúttal az újonc Stoke City otthonában szenvedett vereséget úgy, hogy a 17. perctől emberhátrányban küzdött.

A sereghajtó londoniak eddigi nyolc meccsükön mindössze két pontot gyűjtöttek, ezzel a klub történetének leggyengébb szezonrajtját produkálták.

Premier League, 8. forduló:

Hull City-West Ham United 1-0 (0-0)
Gól: Turner (51.)

Stoke City-Tottenham Hotspur 2-1 (1-1)
Gól: Higginbotham (19., 11-esből), Delap (53.) illetve Bent (25.)
kiállítva: Bale (17., Tottenham), Dawson (99., Tottenham)

Az élcsoport:
1. Chelsea 20 (19-3), 2. Liverpool 20 (13-6), 3. Hull City 17, Arsenal 16, 4. Manchester United 14 (12-4, 7 mérkőzés), 5. Aston Villa 14 (12-10), 7. Portsmouth 13

Ajánlott videó

Olvasói sztorik