Élet-Stílus

Vasárnap mindenki ingyen golfozhat

A Magyar Golf Szövetség június 1-jén országos nyílt napot rendez, amely során az összes magyarországi golflétesítmény ingyen lesz látogatható, és minden érdeklődő részt vehet egy bemutatóval egybekötött ingyenes golfoktatáson.

Az 1989 óta újjászerveződött hazai golfélet fejlődésének fontos állomása lesz a június 1-jei országos nyílt nap, hiszen lehetőség nyílik arra, hogy a golf és az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz. Az eseményen a játék ingyenes kipróbálása mellett fontos, hogy rengeteg golfot érintő általános információt kapnak a látogatók, ami hozzájárulhat a golf sportot övező tévhitek eloszlatásához.

Magyarországon sokan nem ismerik a golf előnyeit, az egészséges környezetet, az intenzív testkultúrát, a játék baráti jellegét, amelyek világszerte közel 70 millió embert tettek már a golf szerelmesévé. Kevéssé ismert tény, hogy többen golfoznak a világon, mint teniszeznek, és az is, hogy a golf igazi kortalan, családi játék, amit ugyanúgy élvezhet egy 4-5 éves kisgyerek, mint a 80 éves dédnagyapja.

Ingyengolf a hétvégén

Ingyengolf a hétvégén

A Nyílt Golf Nap programjában résztvevő helyszínek: Alföld Golf Club, Birdland Golf & Country Club, Budai Golf Club, Budapest Gate Golf Club, Bujdosó Tanya, European Lakes Golf & Country Club, Golf Tanya, Highland Golf Club, Nyírség Golf Club, Old Lake Golf Club, Pannónia Golf & Country Club, Paplapos Golf Club, Petneházy Golf Club, Pólus Palace Golf & Country Club, Rogner Hotel, Royal Balaton Golf & Yacht Club, Szarvaskút Golf Club, Viharsarki Golf Club, Csákberény Golf Resort.

A rendezvénnyel kapcsolatos részletes információkért kattintson!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik