Élet-Stílus

Tüntetésre készen a fradisták

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége (FSzSz) tüntetést jelentett be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. székháza elé, ugyanakkor erre csak akkor kerül sor, ha az ingatlantender szerda délelőtti eredményhirdetésén a klub és a drukkerek számára kedvezőtlen döntés születik: azaz, ha nem az angolok nyernek.

Az FSzSz lapunkhoz is eljutatott közleményben tudtatta: a Ferencváros Szurkolók Szövetsége bízik abban, hogy „a Fradi helyzetét tisztázó, azt megnyugtatóan rendező döntést hoz a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács a szerda délelőtti órákban”. Ugyanakkor a fradisták a korábban tapasztaltakból kiindulva – biztos, ami biztos alapon – 16 órai kezdettel demonstrációt jelentetettek be az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő épülete elé.

Lényeges, hogy a Fradi-szurkolók kizárólag abban az esetben vonulnak transzparensekkel a Pozsonyi úti székházhoz: ha újra érvénytelen/eredménytelen a tender, esetleg más okból nem hoz döntést a tanács, vagy nem az egyértelmű szurkolói igényeknek megfelelő döntés születik – értsd: ha nem Kevin McCabe nevével fémjelzett Esplanade Real Estate által benyújtott – FTC által is támogatott – pályázat nyer.

Ma eldőlhet a Fradi sorsa (Fotó: Gáti András)

Ma eldőlhet a Fradi sorsa (MTI)

A Ferencváros hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjaira hatodszor írtak ki tendert, az előző öt pályázat azonban nem hozott eredményt. Sajtóértesülések szerint a mostani kiírás már sikeresen zárul, és az is valószínűsíthető, hogy az angol befektetőjelölt lesz a befutó. Ha nem, tüntetés lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik