Élet-Stílus

Van der Vaart az Intert fenyegeti

A holland Rafael van der Vaart egyelőre még a Hamburg játékosa, ám már most maga mellé állította a Juventus szurkolóit azzal, hogy azt nyilatkozta, a torinói csapat vele üldözőbe veszi és legyőzi az olasz bajnok és listavezető Intert.

Egyelőre kérdéses, hogy Van der Vaart a Juventus játékosa lesz-e, s ha igen, mikortól, a középpályás ennek ellenére már most kezdi megkedveltetni magát a torinói klub híveivel.

Egy nyilatkozatában ugyanis kifejtette: mindenképpen a Juventushoz szeretne igazolni, ráadásul olyan hamar, ahogy az csak lehetséges, mert vele nagyon megerősödne a csapat, olyannyira, hogy az utcahosszal vezető Intert is megelőzné.

“Megtiszteltetetés a Juve érdeklődése, amely engem arról győz meg, hogy jó teljesítményt nyújtok Hamburgban. Persze az olasz klubnak előbb a HSV vezetőivel kell megegyeznie, aztán velem, mert ez a helyes út. Ugyanakkor remélem, minél hamarabb létrejön a megállapodás, s csatlakozhatok a Juventushoz, mert a gárda velem üldözőbe venné az Intert, sőt le is győzné a milánóiakat” – hangzott az önbizalomtól duzzadó nyilatkozat.

Már az )ntert üldözné (goal.com)

Már az Intert üldözné (goal.com)

Egyes olasz lapok szerint már meg is egyezett a két klub, ennek megfelelően a Juventus 17 millió eurót fizet a Hamburgnak Van der Vaartért, aki a nyáron teszi át a székhelyét Torinóba. Ugyanakkor más források szerint a 24 esztendős holland labdarúgó már januárban az “Öreg Hölgy” embere lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik