Élet-Stílus

Kanoute Londonba igazolhat

Frederic Kanoute, az UEFA-kupában címvédő Sevilla sztárja elképzelhetőnek tartja, hogy volt edzőjét, Juande Ramost követve visszatér a Tottenhamhez.

“Kedvelem Ramost. Nagyon jó volt hozzám, amikor a Sevillánál az edzőm volt, és nagyon tetszik az, ahogy a labdarúgásról gondolkodik. Ha arról kérdez, követném-e a Tottenhamhez, bizony komolyan elgondolkodnék rajta, hiszen 30 esztendősen fontos döntés előtt állok” – magyarázta a mali válogatottal az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő Kanoute, aki Ramos irányítása alatt a két UEFA-kupa-siker mellett Spanyol Kupa-, európai és spanyol Szuperkupa-győzelmet is aratott Sevillában.

A francia születésű támadó egyébiránt már játszott a Tottenhamben – 2003 és 2005 között 21 gólt szerzett a londoni együttesben -, de korábban a Lyonban és a West Hamben is megfordult, s 2005 óta rugdossa a gólokat az andalúz klubban.

Fontos döntés előtt (AFP)

Fontos döntés előtt (AFP)


“Jól érzem magam Sevillában, de majd meglátjuk, mi lesz. A döntés előtt mindenestre számtalan dolgot át kell gondolnom” – tette hozzá a csatár. Ramos egyébként Kanoute mellett Daniel Alvest is Londonba csábítaná, ugyanakkor Jose Maria del Nido, a sevillai alakulat elnöke mind a két labdarúgóhoz ragaszkodik.

Iniesta marad Barcelonában

Andrés Iniesta 2014. június 30-ig meghosszabbította szerződését a Barcelonával. A katalán klub ezzel kapcsolatban kiadott közleményében kitért arra, hogy Iniesta kivásárlási ára mostantól 60 millió euró helyett 150 millió. A 23 esztendős spanyol válogatott középpályás eredeti kontraktusa 2010 nyarán járt volna le (MTI).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik