Élet-Stílus

Berbatov ügynöke zagyvaságokat beszélt

A téli átigazolási időszak egyik slágertémája Dimitar Berbatov ügye – volt. A bolgár támadó ugyanis közölte, nincs semmiféle „ügy", az ügynöke félreértett valamit, merthogy neki esze ágában sincs elhagyni az angol Tottenham Hotspur csapatát.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A lavinát Emil Dantcsev, a kitűnő formában futballozó Dimitar Berbatov ügynöke indította el. Arról beszélt, bár a védence nagyon jól érzi magát a Tottenhamnél, szívesen odébb állna egy komoly célokért küzdő, elsősorban Bajnokok Ligája-szereplő klub kedvéért.

A Chelsea és a Manchester szinte azonnal jelezte, érdekelné az üzlet, de a Manchester City is hajlandó lett volna mélyen a zsebébe nyúlni, csak hogy soraiban tudja a bolgárt.

Juande Ramos, a Spurs menedzsere is megszólalt az ügyben. Értésre adta, ragaszkodik egyik legjobbjához, de céltudatosan hozzátette: átigazolási rekordösszegnek megfelelő összegért, azaz legalább 30 millió fontért mégiscsak hajlandó lenne lemondani a gólfelelőséről. Mielőtt szappanopera-hosszúságúra nyúlt volna az ügy, Berbatov tisztázta, ügynöke zavagysagákat beszélt, nyilván félreérthetett valamit, neki ugyanis esze ágában sincs elhagyni a Tottenhamet.


Berbatov ügynöke zagyvaságokat beszélt 1

Nem akar eligazolni (Getty)


„Az utóbbi napokban nagyon sok találgatás látott napvilágot a jövőmmel kapcsolatban, és a legtöbb velem kapcsolatos hír badarság. Elegem van ebből, nem akarom mindennap a nevemet olvasni az újságokban. Békében szeretnék élni! – magyarázta Berbatov a bolgár televíziónak. „A Tottenham játékosa vagyok, és számomra az a legfontosabb, hogy minden egyes mérkőzésen kihozzam magamból a maximumot, gólokat szerezzek, s ezzel segítsek a csapatomnak. Pillanatnyilag nagyon boldog vagyok itt, és mért mennék máshova, amikor szerintem a Tottenhammel is képes vagyok győzelmeket aratni, trófeákat nyerni” – tisztázta maradási szándékát a csatár.

Berbatov azzal kapcsoltban is elmondta a véleményét, hogy menedzsere rekordösszeget kért érte. „Nevetséges. Nem érek ennyit. Az a munkám, hogy gólokat lőjek. Nem vagyok egyszemélyes csapat, társak nélkül nekem sem mehetne jól a futball – reagált Berbatov, aki a szezonban 28 mérkőzésen 13-szor talált az ellenfelek kapujába – s a jelenlegi állás szerint a jövőben is a Spursben termeli a gólokat.

Visszautasított ajánlat

A Bolton Wanderers egyelőre nem hajlandó eladni a Chelsea-nek Nicolas Anelkát. Brit lapértesülések szerint a londoni klub nyolcmillió fontot ajánlott Anelkáért, aki eddig 11 gólt szerzett ebben a szezonban és többször hangoztatta, hogy egy nagycsapathoz szeretne igazolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik