Élet-Stílus

Figo nem álmodik Amerikáról

A napokban látott napvilágot a hír, miszerint Luis Figo nyártól az Egyesült Államokban folytatja a karrierjét. A portugál klasszis azonban – egyelőre – nem foglalkozik ezzel a lehetőséggel, kizárólag a klubjára, az Interre koncentrál.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu

Az egyik portugál lap értesülése szerint a 35 esztendős klasszis hétmillió euróért kétéves szerződést kötött az Anschutz Entertainment Group (AEG) csoporttal, ám azt még nem döntötte el, hogy az AEG tulajdonában lévő három együttes, a Chicago Fire, a Houston Dynamo és a Los Angeles Galaxy közül melyikben folytatja a következő szezontól.

A korábbi 127-szeres portugál válogatott labdarúgó a hírre reagálva elismerte, hogy honfitársával, Maniche-sal majd fontolóra veszi az amerikai lehetőséget, de határozottan kijelentette: most csak az Interre koncentrál.

„Jelenleg nem gondolkodom az amerikai szerződésről, ugyanis teljesen más jár a fejemben. Vissza akarom szerezni a helyem az Interben, és minél több győzelmet szeretnék aratni a csapattal. Számomra ez a következő hat hónap programja, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz ezután” – nyilatkozta Luis Figo.

A Barcelonában és a Realban is megfordult középpályás egy évvel ezelőtt közel volt ahhoz, hogy Szaúd-Arábia szerződjön. De maradt Milánóban, és felmerült, hogy Maniche is csatlakozik az Interhez. „Olyan típusú játékos, akit mindenki szeretne a keretben látni. Egyénileg is remek, emellett igazi csapatember” – bókolt a volt válogatottbeli csapattársának Figo, aki jelenleg az olasz bajnok, egyben listavezető Inter együttesével Dubaiban edzőtáborozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik