Élet-Stílus

Súlyos balesetet szenvedett a Bielefeld támadója

Nincs már életveszélyben az Arminia Bielefeld marokkói támadója, aki még hétfőn szenvedett súlyos sérüléseket egy autóbalesetben. Abdelaziz Ahanfouf állapota stabil, de továbbra is az intenzív osztályon kezelik.

A kezelőorvosok szerdán megerősítették, hogy az életveszélyes állapotban beszállított 29 éves futballista állapota javult. Agyödémával szállították kórházba klubjának közleménye szerint Ahanhoufot, de az alaposabb vizsgálatok nem mutattak ki agyi vérzést vagy komolyabb sérülést. A futballista vérkeringése is stabil, ám ennek ellenére továbbra is az intenzív osztályon ápolják.

A Neue Westfälische nevű lap internetes kiadásának információi szerint a játékos éppen hazafelé tartott, amikor egyelőre ismeretlen okból nagy sebességgel hátulról beleütközött egy holland teherautóba.

Amikor a tűzoltóság megérkezett a helyszínre, a súlyos arc- és fejsérüléseket szenvedett marokkói focista magánál volt. A tűzoltók kivágták a kocsijából, és egy közeli kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják.

Az idei szezonban Ahanhouf sorozatos sérülések miatt még nem lépett pályára. A marokkói futballista 2006-ban érkezett a Bielefeldhez az MSV Duisburgtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik