Élet-Stílus

MU: nemi erőszak karácsonyi bulin

Elképzelhető, hogy nemi erőszak gyanújába keveredett a Manchester United egyik labdarúgója azon a karácsonyi bulin, amelyet a csapat hétfőn tartott egy manchesteri szállodában.

Kapcsolódó linkek

angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A manchesteri rendőrség már megkezdte a nyomozást az ügyben, melyről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a hajnali órákban a Great John Street Hotelből riasztották a szerveket, mert egy nőt megerőszakoltak.

Hétfőre a „vörös ördögök” minden lakosztályt lefoglaltak az elegáns szállodában ahhoz a karácsonyi összejövetelhez, amelyet Rio Ferdinand, a gárda válogatott védője szervezett és a belépő négyezer font volt.

Brit lapértesülések szerint a kaszinózással, valamint sztriptízbárral egybekötött karácsonyi ünnepségről egyedül a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjkiosztóján részt vevő portugál Cristiano Ronaldo hiányzott.

Az ügy kapcsán egy 19 éves férfit őrizetbe vettek. A BBC információi szerint a nagycsapatban még egyszer sem pályára lépő Jonny Evans rövidesen kihallgatja a rendőrség.

A helyi rendőrség sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy a letartoztatottnak köze van-e a manchesteri futballklubhoz, és az MU szóvivője sem volt hajlandó nyilatkozni ebben a kérdésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik