Élet-Stílus

MU: Evanst vádolják nemi erőszakkal

Szerda délután kiderült, hogy Jonny Evans az a manchesteri labdarúgó, akit nemi erőszakkal gyanúsít a rendőrség. A védő a Manchester United karácsonyi buliján került zűrös ügybe.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A Manchester United északír válogatott labdarúgója kedd este adta fel magát az egyik helyi rendőrörsön. A 19 éves Jonny Evans a kihallgatását követően szabadon távozott, miután februárig kifizették érte az óvadékot.

Klubja nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben, és a rendőrség is csak megerősítette a fenti híreket, további részleteket egyelőre nem árult el. A nyomozás folyamatban van.

Egyelőre annyit tudni, hogy a kedd hajnali órákban Manchester Castlefield kerületében található Great John Street Hotelből riasztották a szerveket, mert egy 26 esztendős nőt megerőszakoltak.

Hétfőre a „vörös ördögök” minden lakosztályt lefoglaltak a viktoriánus iskolából kialakított, két éve megnyitott szállodában ahhoz a karácsonyi összejövetelhez, amelyet Rio Ferdinand, a csapat védője szervezett.

A partin Cristiano Ronaldo kivételével valamennyi MU-játékos jelen volt, ugyanakkor a hotelben más vendégek is tartózkodtak. A klub szakmai stábja, az élen Sir Alex Ferguson menedzserrel ugyan nem örült a bulinak, de nem akadályozta meg a játékosok szórakozását.

A nemi erőszakkal vádolt Evans a Manchester United sajátnevelésű játékosa, 2006-ban került fel a felnőtt csapathoz, majd kölcsönben a belga Antwerpnél és a Sunderlandnél is szerepelt. A MU-ban eddig három mérkőzésen lépett pályára (mindannyiszor az idén), az északír válogatott mezét viszont már nyolcszor is magára húzhatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik