Élet-Stílus

Kikosarazta Capellót a Pool védője

Jamie Carragher kijelentette, hogy az új szövetségi kapitány kinevezése ellenére sem áll szándékában hazája színeit képviselni a válogatottban. A 34 éves játékos korábban nem zárkozott el a visszatéréstől, de a jelek szerint meggondolta magát.

A napokban nevezték ki az angol labdarúgó válogatott élére Fabio Capellót, aki az Eb-selejtezőkön leégő Steve McClarentől veszi át a posztot. Az olasz mester még nem jelezte, hogy kikkel számol az első, februári barátságos mérkőzésen, de elmondta, hogy néhány veterán futballistát – Paul Scholest és Jamie Carraghert – visszavár.

Carragher azonban kikosarazta az olasz szakembert. A Liverpool TV-nek adott interjúban a védő elmondta, hogy nem fog visszatérni a válogatottba. „Nagyon jól érzem magam Liverpoolban, semmi okom nincsen arra, hogy a jelenlegi helyzeten változtassak” – mondta a liverpooli szurkolók kedvence.

A védő azután fordított hátát a nemzeti tizenegynek, hogy McClaren alatt gyakorlatilag alig kapott lehetőséget. Néhány hónapja még azt mondta, hogy adott esetben – ha védőgondjai vannak a válogatottnak – átgondolná a döntését. John Terry sérülése után az angol sajtóban felmerült ennek a lehetősége, de Carragher rövid úton véget vetett a találgatásoknak.

Carragher korábban 34 alkalommal húzhatta fel a címeres mezt, de McClarennél Rio Ferdinand, John Terry, Sol Campbell, Jonathan Woodgate, Ledley King és Wes Brown elsőséget élvezett vele szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik