Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: gyémántvégű kígyó lécek

Az Indigo Freeriding a technológiai megközelítés helyett inkább atavisztikus vonalat követett kollekciója megvalósításához. A hüllőminták ugyan jobban illenek valami meleg, dzsungelekkel tarkított tájhoz, de lehet, hogy éppen ez vezette a német designereket. A sílécek csúcsára gyémánt opció kérhető.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:


Zene az egész testnek
Világító napelemes sídzseki
Aranyozott gyorséttermi kokainkanál

Akinek nem jött be a világító sídzseki, és valami teljesen mással akarja feldobni a szezont, az vessen egy pillantást az alábbi képgalériára, és döntse el, hogy a kígyós kollekció az ő világa-e.

A három dimenziós technikával készített – a minta nem csak festve van a lécekre, a mintázat tapinthatóan kidomborodik – Indigo Freeriding lécek és snowboardok a Black, Python, Black Boa és Boa nevekre hallgatnak, melléjük passzoló sisakok és botok rendelhetők. Ezen kívül, hogy ne legyen elütő a felszerelés az Indigo kiegészítők, táskák, tokok, bőröndök teljes arzenáljával várja a szezonra készülő, divatra éhes közönséget.



Csúcsfogyasztó: gyémántvégű kígyó lécek 4

Képgaléria: hüllõminta a hóban


Az Indigo készíti egyébiránt a Bogner kollekciót is, a krómozott lécek végére tizennégy karátos arany logó van elhelyezve.

http://www.indigosnow.de/


Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik