Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: világító napelemes sídzseki

Az egykori síbajnok Willy Bogner nemrég mutatta be cége, a Bogner Design legújabb téli sportruha kollekcióját Münchenben. A kollekció ékköve a LED-technológiával ellátott sídzseki, mely napelemekkel töltődik.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:


Aranyozott gyorséttermi kokainkanál
Forma–1 két keréken
Kacsalábon forgó paloták

A szezon itt van, a síelés szerelmesei már foglalják szállásaikat. A biztonság egyre nagyobb szerepet kap a szabadidő sportban manapság, rengeteg olyan ruházat található a piacon, melyek a hideg ellen, vagy vészhelyzetekre nyújtanak megoldást. Egy aspektusa a biztonságnak eleddig azonban megoldatlan maradt, de a Willy Bogner Design új sídzsekije azoknak is tetszetős darab, akik egyszerűen csak villogni akarnak. A kabátra az Osram cég által kifejlesztett vékony filmtechnológiával készülő LED-lámpákat illesztettek, amelyek napközben a kabáton elhelyezett napelemekkel töltődnek.



Csúcsfogyasztó: világító napelemes sídzseki 4

Stílusosan hátúlról piros…


Este aztán a LED-ek 55 lumen / wattos fényerővel automatikusan bekapcsolódnak, így teszik eltéveszthetetlenné viselőjüket, emellett persze rendkívül trendivé is. A Willy Bogner Design a Münchenben szervezett Skiing Fashion kiállításon mutatta be kollekcióját. A kiállítást a szervezők lobbynak szánták, hogy München nyerhesse el a 2018-as téli olimpia szervezési jogát.



Csúcsfogyasztó: világító napelemes sídzseki 5

…előlről kékes-fehér


Kövesse nyomon Csúcsfogyasztórovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik