Élet-Stílus

Grant négy évig lesz a Chelsea edzője

A Chelsea vezetői elégedettek a csapat élén szeptember óta menedzserként dolgozó Avran Grant munkájával. A londoni klub négyéves szerződést kötött 52 éves izraeli szakemberrel.

Avran Grant – aki a szeptemberben távozó Jose Mourinho helyét vette át – eddig szerződés nélkül dolgozott a londoniaknál.

Az „új seprű” a Manchester United elleni bemutatkozó mérkőzését ugyan elvesztette, de az azóta lejátszott 16 találkozón veretlen maradt az alakulata. Ráadásul simán bejutatta a Chelsea-t a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában, míg a Premier League-ben az ötödik helyről a harmadikra hozta fel a „kékeket”.

A Chelsea hátránya jelenleg három pont az Arsenallal szemben, ugyanakkor ezt a különbséget akár el is tüntetheti a gárda az „ágyúsok” elleni vasárnapi csúcsrangadón. Noha Avran Grant hozzáértését eleinte sokan megkérdőjelezték (és már a lehetséges utódokról beszéltek), az eredményeinek köszönhetően ma már mindenki elfogadja Anglia egyik élcsapatának trénereként.


Grant négy évig lesz a Chelsea edzője 1

Négyéves szerzõdést kötött a Chelsea-vel (BBC)


S ezek után nem meglepő, hogy a Chelsea négyéves szerződést kötött az 52 éves szakemberrel – szinte titokban. Erről a londoni klub honlapja is mindössze egy mondatban számolt be csütörtök este.

Az iraeli válogatott volt kapitánya 2006 óta dolgozik Angliában. Korábban a Portmouth technikai igazgatójaként tevékenykedett, majd menedzseri kinevezéséig a Chelsea-nél volt sportigazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik