Élet-Stílus

Gerrard felesége elzavarta a betörőket

A Liverpool szerda este idegenben vívta ki a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében való szereplést, de a csapat kapitányának nem volt felhőtlen az öröme, hiszen távolléte alatt betörtek a házába. Ő a hatodik Pool-játékos, akinél rablók jártak az elmúlt másfél évben.

A merseyside-i rendőrség információi szerint négy csuklyás, feketébe öltözött férfi tört be Steven Gerrard és feleségének a házába. Az anyagi kár sem jelentős, csak néhány ékszert vittek magukkal a rablók. A középpályás felesége otthon volt, találkozott is a rablókkal, akik aztán gyorsan elmenekültek. Egy másik nő is a házban tartózkodott a betörés ideje alatt, az ő személyazonosságot azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra.


Gerrard felesége elzavarta a betörőket 1

Gerrard a hatodik a sorban (AP)


„A házban tartózkodó két személy megijedt, de sérülést nem szenvedett” – olvasható a rendőrség közleményében, amelyből kiderül, hogy este fél tíz körül törtek be a házba, de alig néhány percet töltöttek ott, miután Gerrard felesége megzavarta őket.

A Liverpool és a középpályás szerda este az Olympique Marseille vendége volt a Bajnokok Ligájá csoportkörének utolsó játéknapján. A tavalyi finalista 4-0-ra lemosta az ellenfelét, és a gyenge BL-rajt ellenére, az utolsó három mérkőzését fölényesen nyerve bejutott a legjobb 16 közé.

Nem Gerrard az első Liverpool-játékos, akinek betörtek a házába. Az elmúlt 18 hónapban az idegenbeli meccsek alatt Dirk Kuytnál, Jerzy Dudeknél, Pepe Reinánál, Daniel Aggernél és Peter Crouch-nál is jártak rablók. A legrosszabbul a lengyel kapus járt, az ő 2005-ös BL-aranyérmét, illetve Porschéját is elvitték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik