Élet-Stílus

Ronaldinho nem kellene a Realnak

Noha még három hét van hátra az El Classicóig, Predrag Mijatovics, a Real Madrid sportigazgatója már elkezdte a lélektani hadviselést. Azt állítja, hogy Ronaldinhónak nem lenne helye a Realban, s szerinte „gondok vannak" a Barcelonánál.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Predrag Mijatovics tisztázta, Ronaldinho szerződése egyáltalán nem merült fel a Real Madridnál, és a királyi klub sportigazgatója oda is szúrt egyet a rivális „kirakatemberének”. Azt állítja, annak nem lenne helye a Realnál.

„Sok jó játékosunk van, és Ronaldinhónak már nem tudnák helyet szorítani – nyilatkozta Mijatovics. „Nem kizárt, hogy hamarosan tényleg távozik a Barcelonától, hiszen nehéz lehet neki, hogy mostanában csak csereként számítanak rá. Amúgy valami nem stimmel, amikor egy olyan kaliberű játékos, mint ő, ennyire nincsen formában” – tette hozzá.

A Real sportigazgatóját a Barcelonáról is kérdezték, s bár ő azt mondta, nem szívesen beszél a nagy riválisról, pillanatnyi szünet után szépen belelendült. „Azt gondolom, hogy itt nálunk sokkal jobb a légkör, mint a katalánoknál. Minden terítékre kerül valami a Barcelona játékosaival vagy vezetőedzőjével kapcsolatban, és ez problémát okozhat az öltözőben. Nagy csapat a Barca, de momentán cseppet sincs irigylésre méltó helyzetben” – jegyezte meg Mijatovics.


Ronaldinho nem kellene a Realnak 1

Ronaldinho a kispadon (AP)


A Barcelona jelenleg második a spanyol tabellán, négy pont a hátránya az éllovas Real Madrid mögött. A két spanyol gigász csúrangadójára, az El Classicóra december 23-án kerül sor.

Ronaldinhót amúgy nem csak a királyiak egyik vezetője „vette a szájára”, sorsa állandó beszédtémát szolgáltat Spanyolországban. Állítólag nagyon nehezen viseli, hogy csapata utóbbi két meccsén csak csereként jutott szóhoz (korábban mindig kezdett, amikor egészséges volt), s felmerült benne a távozás gondolata. Eddig az angol Chelsea-t és a BL-címvédő olasz AC Milant hozták vele hírbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik