Élet-Stílus

Terry az arccsontját törte, de talán játszhat

Elképzelhető, hogy John Terry, a Chelsea csapatkapitánya pályára lép szerdán a Valencia elleni Bajnokok Ligája-meccsen – annak ellenére, hogy vasárnap megműtötték a szombaton megsérült arccsontját.

Kapcsolódó linkek

angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A Chelsea hivatalos állásfoglása szerint „nem zárható ki”, hogy a válogatott védő pályára lép szerda este a Mestallában a Valencia elleni BL-csoportmérkőzésen.

John Terry játékára annak ellenére van némi esély, hogy a játékos szombaton, a gól nélküli döntetlennel zárult Fulham elleni bajnoki elején arccsontját törte, miután összeütközött ellenfelével, Clint Dempsey-vel.
Terry ugyan a szünetig a pályán maradt, ám vasárnap reggel már a műtőasztalon feküdt. Arról, hogy játszik-e a Valencia ellen, később, elképzelhető, hogy csak közvetlenül a meccs előtt születik döntés.


Terry az arccsontját törte, de talán játszhat 1

John Terry már túl van a mûtéten (Getty)



Az viszont már biztosan állítható, hogy a Birmingham City ellen 1-0-ra megnyert Premier League-mérkőzésen megsérült manchesteri kapus, Edwin van der Sar kihagyja az AS Roma elleni keddi BL-rangadót. „Edwvin a lábát fájlalja, még nem tudni, mekkora a baj, de az orvosi stábunk kezeli a helyzetet. Nem jött jókor a kapus kiesése, ugyanakkor aggódnunk sem kell, hiszen helyettese, Tomasz Kuszczak nagyon rátermett játékos, képes megoldani a feladatot” – magyarázta Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót szakvezetője.

A „vörös ördögök” a portugál Sporting idegenbeli legyőzésével (1-0) kezdték az F csoport küzdelmeit, a Chelsea viszont meglepetésre csak döntetlenre (1-1) volt képes otthon a norvég Rosenborg ellen a B jelű kvartettben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik